Kokonais­valtaista hautaus­palvelua Memoria perhe­hautaus­toimistosta

Vuonna 1991 toimintansa Imatralla aloittanut Hautaustoimisto Ollonen on paikkakunnan vanhin alan yritys. Toimintaperiaatteemme on tarjota laadukkaita tuotteita ja ylivertaisen hyvää hautauspalvelua. Meille kotimaisuus on tärkeä arvo: siksi yhteistyökumppanimme ovat suomalaisia arkun ja uurnan valmistajia.

Hautaustoimistomme on osa valtakunnallista Memoria-hautaustoimistoverkostoa. Memorian osakkaat ovat yksityisiä perheyrityksiä, jotka toimivat tiiviissä yhteistyössä alan palveluiden ja laadun parantamiseksi. Memoria-hautaustoimistoverkoston ansiosta voimme järjestää hautaamisen ja välittää hautauspalvelut myös toiselle paikkakunnalle.

Olemme paikkakunnan ainoa Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n jäsenliike. Liiton jäsenenä noudatamme hautaustoimistojen eettisiä ohjeita sekä myös hautausalan yleistä eurooppalaista standardia.

Yrittäjinä toimivat Mariella Pirkka ja Ilkka Ollonen. Vuosien tuomalla kokemuksella Mariella ja Ilkka tarjoavat korkeatasoista palvelua, jonka lähtökohtana on vainajan ja omaisten kunnioittaminen. Olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta ammattitaitoisesta ja lämpimästä asiakaspalvelusta. Me kerromme viimeisen tarinan niin kuin te toivotte.

 

Yhteistyössä: