Hautausjärjestelyt

Hautausjärjestelyt ovat yksi keskeisimmistä palveluista, joita tarjoamme Hautaus- ja perunkirjoitustoimisto Ollosella. Meidän tehtävämme on helpottaa omaisten taakkaa surun keskellä ja varmistaa, että kaikki hautaukseen liittyvät yksityiskohdat hoidetaan huolellisesti ja kunnioittavasti.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa vainajan kuljetus, arkun ja uurnan valinta sekä hautapaikan järjestäminen. Lisäksi autamme tarvittavien asiakirjojen, kuten kuolintodistuksen ja hautausluvan, hankkimisessa. Näin omaiset voivat keskittyä surutyöhön ilman ylimääräistä stressiä.

Muistotilaisuuden järjestäminen

Muistotilaisuus on tärkeä osa hyvästijättöä, ja me Hautaus- ja perunkirjoitustoimisto Ollosella autamme sen järjestämisessä. Muistotilaisuuden suunnittelu voi olla haastavaa, mutta me tarjoamme tukea ja neuvoja kaikissa vaiheissa.

Palveluihimme kuuluu tilan varaaminen, tarjoilujen järjestäminen sekä ohjelman suunnittelu. Voimme myös auttaa musiikin ja kukkien valinnassa, jotta tilaisuudesta tulee juuri vainajan ja omaisten toiveiden mukainen.

Perunkirjoitus

Perunkirjoitus on lakisääteinen toimenpide, joka tulee suorittaa vainajan kuoleman jälkeen. Meillä Hautaus- ja perunkirjoitustoimisto Ollosella on pitkä kokemus perunkirjoitusten hoitamisesta, ja autamme omaisia tässä tärkeässä prosessissa.

Perunkirjoitukseen kuuluu muun muassa vainajan omaisuuden ja velkojen selvittäminen sekä perukirjan laatiminen. Asiantunteva henkilökuntamme varmistaa, että kaikki tarvittavat tiedot kerätään ja dokumentoidaan oikein, jotta perunkirjoitus sujuu mahdollisimman vaivattomasti.

Kuljetuspalvelut

Vainajan kuljetus on olennainen osa hautausjärjestelyjä, ja me tarjoamme luotettavat ja kunnioittavat kuljetuspalvelut. Kuljetamme vainajan turvallisesti ja arvokkaasti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Palveluihimme kuuluu myös vainajan kuljetus sairaalasta tai hoitokodista hautaustoimistoon sekä hautauspaikalle. Käytössämme on nykyaikaiset ja asianmukaisesti varustellut kuljetusajoneuvot, jotka takaavat turvallisen ja arvokkaan kuljetuksen.

Kukkalaitteet ja muistoesineet

Kukkalaitteet ja muistoesineet ovat tärkeä osa hautajaisia ja muistotilaisuuksia. Me Hautaus- ja perunkirjoitustoimisto Ollosella autamme omaisia valitsemaan sopivat kukkalaitteet ja muistoesineet, jotka kunnioittavat vainajan muistoa.

Tarjoamme laajan valikoiman kukkalaitteita, seppeleitä ja muita muistoesineitä, jotka voidaan räätälöidä omaisten toiveiden mukaan. Lisäksi voimme auttaa muistokirjoitusten ja -korttien laatimisessa, jotta vainajan muisto säilyy kauniina ja kunnioitettuna.

Neuvonta ja tuki

Surun keskellä omaiset tarvitsevat usein tukea ja neuvontaa. Me Hautaus- ja perunkirjoitustoimisto Ollosella tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa ja tukea kaikissa hautausjärjestelyihin liittyvissä asioissa.

Olemme aina valmiina vastaamaan kysymyksiin ja auttamaan omaisia löytämään parhaat ratkaisut heidän tarpeisiinsa. Tarjoamme myös tietoa ja tukea surutyöhön, jotta omaiset voivat käsitellä menetystään mahdollisimman hyvin.