Kokonaisvaltaista hautauspalvelua Memoria perheyrityksestä

Vuonna 1992 toimintansa Imatralla aloittanut Hautaustoimisto Ollonen on paikkakunnan vanhin alan yritys. Toimintaperiaatteemme on tarjota laadukkaita tuotteita ja ylivertaisen hyvää hautauspalvelua. Meille kotimaisuus on tärkeä arvo: siksi yhteistyökumppanimme ovat suomalaisia arkun ja uurnan valmistajia.

Hautaustoimistomme on myös osa valtakunnallista Memoria-hautaustoimistoverkostoa. Memorian osakkaat ovat yksityisiä perheyrityksiä, jotka toimivat tiiviissä yhteistyössä alan palveluiden ja laadun parantamiseksi. Memoria-hautaustoimistoverkoston ansiosta voimme järjestää hautajaiset ja välittää hautauspalvelut myös toiselle paikkakunnalle. 

Olemme paikkakunnan ainoa Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n jäsenliike. Liiton jäsenenä noudatamme hautaustoimistojen eettisiä ohjeita sekä myös hautausalan yleistä eurooppalaista standardia (Suomen Standardisoimisliitto SFS, Standardi SFS-EN 15017). Yrittäjinä toimivat Mariella Pirkka ja Ilkka Ollonen, joka on suorittanut myös Suomen Hautaustoimistojen Liitto ry:n erityiskoulutuksen HTLH:n eli hautaustoimiston liikkeenharjoittajan tutkinnon.