Hautajaiset ja niiden järjestely Joutsenossa

Olemme Imatralla sijaitseva täyden palvelun Hautaus- ja perunkirjoitustoimisto Ollonen. Kauttamme saat luotettavasti kaikki tarvitsemanne hautauspalvelut Imatralla ja lähialueilla. Voit siis ottaa meihin yhteyttä myös, kun tarvitset apua hautajaisten järjestelyissä Joutsenossa.


Meidän kauttamme saat kaikki tarvittavat palvelut, joko meidän itse tekemänä tai luotettujen yhteistyökumppaneiden toteuttamana. Hoidamme kaikki hautajaisjärjestelyt inhimillisesti, tunnollisesti ja hienotunteisesti.


Kuulumme Memoria-hautaustoimistoverkostoon, joka tarkoittaa, että voimme hoitaa verkoston kautta hautajaisjärjestelyt missä tahansa päin Suomea.


Hautajaispalvelumme

 • Hautajaispalvelut
 • Tarjoamme kaiken mahdollisen hautajaisjärjestelyyn liittyvän. Meidän kauttamme löytyy laaja arkku- ja uurnavalikoima. Hoidamme kaikki vainajan kuljetukseen liittyvät palvelut kuten arkkuunlaiton, pukemisen, siirrot säilytystiloihin tai siunauspaikalle sekä saattueajot. Muistotilaisuuteen voimme järjestää kaiken kukkalaiteista tilakoristeluun ja muistotilaisuuden tarjoiluun. Teemme tarvittaessa perunkirjoitukset ja perunkirjoitustilaisuuden. Lue lisää hautajaispalveluista.
 • Tilaussitomo
  Yhteistyökumppanimme kautta saat näyttävät kukkalaitteet ja surusidonnat. Kukkasidonnat tehdään ammattitaidolla ja perinteitä kunnioittaen. Tilaus tehdään meidän kauttamme. Tutustu lisää kukkasitomopalveluun.
 • Pitopalvelu
  Teemme yhteistyötä usean eri paikallisen pitopalveluyrityksen kanssa, jonka valikoimasta löydämme varmasti juuri teidän tarpeisiin sopivan tarjoilun ja palvelun. Tutustu lisää pitopalvelutarjontaan.
 • Hautausmuistomerkit
  Meidän kauttamme saatavilla Kaavin Kiven laadukkaat ja näyttävät hautakivet. Suunnittelemme hautakiven toiveiden mukaisesti ja annamme mielellämme myös neuvoja muistomerkin suunnitteluun ja hankintaan. Tutustu lisää hautamuistomerkkeihin.

Hautajaisjärjestelyiden hintoihin voitte tutustua sivuillamme.


Jos etsit hautajaisten järjestäjää Joutsenossa, otathan yhteyttä. Hoidamme puolestanne kaiken tai vain valitsemanne palvelut.