Taloustutkimus tutki hautaustoimistojen asiakastyytyväisyttä - meiltä tutkitusti hyvää palvelua

Suomen Hautaustoimistojen Liitto teki vuonna 2017-2018 yhteistyössä Taloustutkimuksen kanssa kuluttaja- ja asiakastyytyväisyystutkimuksen hautaustoimistojen palveluista. Toimistomme tuloksia voi nähdä alla olevasta kuvasta. Erityisen kiitollisia olemme saamastamme avoimesta palautteesta kysyttäessä perusteita toimistomme suositteluun. Asiakaspalautteitamme on tällä sivulla oikealla, mobiilissa alla.

Meillä asioineista 100% ilmoitti olevansa vähintäänkin tyytyväisiä hautaustoimistomme palveluun, ja 96% täysin tyytyväisiä tai hyvin tyytyväisiä.

Olemme palvelleet asiakkaita vaativassa tehtävässä vuodesta 1992 alkaen. Teemme työmme korkealla palveluasenteella ja aina asiakkaan toiveet täyttäen sekä heidän tilanteensa huomioiden. Palvelemme kaikissa kuolinpesän asioissa, näin yritämme parhaiten helpottaa omaisten taakkaa käytännön järjestelyiden hoidossa.

”Asiantuntemus ja paikallisten palvelujen suosiminen sekä hyvä yhteydenpito asiakkaaseen kaikissa tilanteissa. Samoin esite perunkirjoituspalveluista hautaamisen jälkeen. Suosittelen lämpimästi.”

”Ammatillisuus, hienotunteisuus ja kaikkien asioiden esille tuominen.He tekevät vaikean tilanteen omaisille helpoksi,hoitamalla kaiken. Isot kiitokset siitä.”

” Asiantuntemus, palvelualttius ja etenkin USA:sta asiaa itse hoitaneena asiat olivat selkeitä ja kaikki yhteydenpito oli miellyttävää, vaikkakin asia itse oli ikävä.”

”Erinomainen, asiantunteva palvelu. Omaisen kuoleman yhteydessä ei itse jaksa kaikkea ajatella, mutta Ollosen väki on erittäin motivoitunut auttamaan.”

”Kaikki toimi! Heti ensi käynnillä tuli tunne, että asiat hoituvat . Luttamusta henkivä ilmapiiri. Ammattitaito!”

”Kokonaisvaltainen asioiden hoito Yhteystietojen jakaminen, vaikka itse toimistolle ei siitä olisikaan niin hyötyä. Palvelu asiallista ja rauhallista. Tietyt asiat täytyy tehdä tietyssä ajassa.”

”Kaikki asiaan liittyvä kerrottiin, suhtautuminen asiakkaaseen oli asiallista mutta ei lainkaan jäykkää. Vaikka kaikessa (arkku, kukat ym.) mentiin mahdollisimman edullisesti oli palvelu ystävällistä ja ymmärtäväistä.”

”Etenkin rouva Ollonen oli erittäin ystävällinen, auttavainen ja palvelunhaluinen.”

”Nuori Mies minkä tapasimme ensimmäisenä oli hyvin ammattitaitoinen ja kohtelias.”

”Niilo-koira paras lohtu surevalle, kiva kun paikalla.”

”Erityiskiitos kukkasidonnasta Jaana Petrellille. Kaikki muistotilaisuuden kukat samoin kun arkkukoriste olivat kauniita ja tilatun mukaisia. Kukat olivat todella tuoreita.”

”Sekä Ilkka että Mariella osasivat hienosti luovia sukulaisten erimielisyyksien ristitulessa. Ilkka lauloi sairaalan kappelissa, joten mainitsen vielä hänen musikaaliset taitonsa.”

”Ilkan korrekti ja jämäkkä käytös laulutaitoineen teki vaikutuksen.”

”Juuri tavoitettavuus ja asioinnin helppous, asiantuntemus ja miellyttävä palvelu.”