Hautaus- ja perunkirjoitustoimisto Ollonen

Hautaustoimisto Ollonen on Imatralla ja ympäristökunnissa palveleva hautaustoimisto.

Kauttamme saat luotettavasti kaikki tarvitsemanne hautauspalvelut sekä perunkirjoituspalvelut. Kukkasidonnat hautajaisiin, tarjoilun muistotilaisuuteen ja kaikki hautauksen yhteydessä tarvitsemanne palvelut saatte joko meiltä tai yhteistyökumppaneiltamme.

Hautaustoimisto Ollonen Oy

Matinkatu 3, 55100 IMATRA

puh. 010 320 3990, 0400 559 035

Puheluhinnat 010-yritysnumeroon kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh+6,00 snt/min, matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh+17,17 snt/min

asiakaspalvelu@ollonen.fi


Y-tunnus: 2788136-2

Toimistomme on avoinna

Imatrankoskella (Intersportin parkkipaikkaa vastapäätä) ma - pe klo 10.00 - 16.00 tai ajanvarauksella. Palvelemme Teitä siis sopimuksen mukaan Teille parhaiten sopivaan aikaan.

Varaamalla asiointiajan voimme tavata teille parhaiten sopivana ajankohtana. Neuvonta ja ajanvaraus puh. 010 320 3990, 0400 559 035 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@ollonen.fi

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hautaustoimisto Ollonen Oy
Matinkatu 3
55100 IMATRA

Y-tunnus: 2788136-2
Puh: 010-3203990

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hautaustoimisto Ollonen Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.