Hautajaiset ja hautaustoimiston palvelut Rautjärvelle ja Ruokolahteen

Kun sinun on järjestettävä hautajaiset, me astumme avuksi. Olemme Imatralla sijaitseva täyden palvelun hautaus- ja perunkirjoitustoimisto Ollonen. Rautjärvi ja Ruokolahti muiden lähikuntien ohella kuuluvat myös toimialueisiimme. Pystymme palvelemaan tarvittaessa niin ikään koko Suomen alueella, sillä olemme osa Memoria-perhettä.

Meiltä saat kaikki hautauspalvelut tarpeesi mukaan. Voimme hoitaa puolestasi aivan kaiken tai vain osan järjestelyistä. Voit itse päättää palvelukokonaisuuden. Kohtaamme sinut palveluntarpeestasi riippumatta aina kunnioittaen, ymmärtäen ja lämpimin sydämin.

Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan, tavataan ja suunnitellaan yhdessä sellaiset hautajaiset, jotka noudattavat sekä sinun että pois nukkuneen läheisesi toiveita.


Nämä hautauspalvelut ovat käytettävissäsi

  • Arkut ja uurnat. Saatavilla on laaja valikoima kauniita arkkuja ja uurnia erilaisiin mieltymyksiin ja budjetteihin.
  • Kukat. Kukkalaitteet ja muut surusidonnat sekä kukkakoristelut siunaus- ja muistotilaisuuteen. Lue lisää tilaussitomosta, joka vastaa kukista.
  • Tarjoilut. Myös tarjoilut muistotilaisuuteen hoituvat helposti kauttamme pitopalvelun toimesta. Pitopalvelusta löydät lisätietoa linkin takaa.
  • Hautamuistomerkit. Hautakivet toimittaa Kaavin Kivi. Voimme myös suunnitella hautakiven toiveesi mukaan. Lue tarkemmin hautamuistomerkeistä.
  • Vainajan kuljetus. Arkkuunlaitto, pukeminen, siirrot säilytystiloihin ja siunauspaikalle, myös arvokkaat saattueajot kuuluvat palveluihimme.
  • Perunkirjoitus ja -tilaisuus. Tarvittaessa teemme perunkirjoitukset ja järjestämme perunkirjoitustilaisuuden.

Haluaisitko kysyä lisää palveluistamme tai jäikö jotain uupumaan, mihin olisit kaivannut apua ja tietoa? Voit olla meihin aina yhteydessä. Jos haluat tietoa hinnoista, katso hinnasto-sivu, ja toki meiltäkin sopii kysyä, mitä toiveidesi hautajaiset hinta-arvioltaan voisivat olla.

Toimistomme sijaitsee Imatralla osoitteessa Matinkatu 3, joka on avoinna arkipäivin klo 10–16 tai sopimuksen mukaan jonakin muuna aikana. Tule käymään paikan päällä tai soita numeroon 0400 559 035. Voit asioida kanssamme myös sähköpostitse: asiakaspalvelu@ollonen.fi.


Hautajaisten järjestäminen kanssamme keventää hetkiä

Niitä hetkiä, kun ajat tuntuvat raskailta, mutta käytännön järjestelyt on silti hoidettava. Kokeneen henkilökuntamme käsiin on turvallista jättää monenlaiset hautajaisiin liittyvät asiat, mikäli omat voimat eivät tahdo riittää tai järjestämisessä haluaa muuten vain päästä mahdollisimman helpolla.

Ollosen hautaustoimisto Rautjärvi–Ruokolahti-alueella on valmiina ojentamaan auttavat kätensä. Olemme vain yhteydenoton tai piipahduksen päässä. Käänny puoleemme, niin hautajaiset järjestyvät varmasti mahdollisimman mutkatonta tietä.